Makine Mühendisleri Odası’ndan Yeni Yıl Kokteyli

Makine Mühendisleri Odası’ndan Yeni Yıl Kokteyli

Makine Mühendisleri Odası’ndan Yeni Yıl Kokteyli

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği, düzenlediği kokteylle yeni yıla merhaba dedi. İş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan öncülüğünde, yeni yılı karşılama programı düzenlendi. Saruhan Otel’de düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu, Baro Başkanı Ümit Rona, MHP İl Başkanlığı temsilcileri, ilçe belediyelerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Yürütme Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan, 2023’ün depremler, savaşlar gibi felaketlerle geçtiğini belirterek, yeni yılda tüm bu olumsuzlukların son bulmasını temenni etti. Program, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle son buldu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.12.2023 13:15
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.