MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZA BAĞLI HEYETTEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZA BAĞLI HEYETTEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZA BAĞLI HEYETTEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Milli Eğitim Bakanlığımızda bağlı heyet, ilçemizdeki eğitim, öğretim ve rehberlik hizmetlerini değerlendirmek üzere Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Altuncu Varol, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fatih Paça, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu hazır bulundular.

Ziyaret sırasında, eğitim alanında yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi ve iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi amaçlandı. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bu değerli heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtirken, eğitimde daha ileriye yönelik iş birliği ve projelerin geliştirilmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

Heyet, eğitim ve rehberlik hizmetlerinin kalitesini artırmak, öğrencilerin başarısını desteklemek ve toplumun genel refahını güçlendirmek için ortak çabaların önemini vurguladı. Ziyaret sonrasında heyet, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e güzel misafirperverliği için teşekkür ederek, iş birliği ve katkılarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 15.02.2024 13:38
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.