Muhteşem Konser

Muhteşem Konser

Muhteşem Konser

Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi (KASMEK) muhteşem bir konsere daha imza attı. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleriyle alkış alan KASMEK kursiyerleri önceki gün akşam da kulakların pasını sildi. Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenen KASMEK Türk Sanat Müziği Korosu Yeşilçam Şarkıları konserine ilgi yoğun oldu. Belediyenin Sosyal Medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan konser dinleyicileri geçmişe taşıdı ve unutulmaz bir gece yaşattı.

KASMEK Türk Sanat Müziği korosunun repertuarları ile gönül tellerine dokunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Hangi parçaların seslendirileceğini bilmiyordum. Film müziği denince aklıma ‘Senede bir gün’ geliyor. Bu bana sürpriz oldu. Yeşilçam filmlerimizin birbirinden güzel müziklerini orta yaş kesimi çok iyi bilir. Bu filmlerin hepimizin hayatında çok özel bir yeri var. Tabi buluşmalar senede bir gün olmamalı, gönül gönüle hep birlikte olmalıyız. Senede her gün buluşalım. Önümüz Ramazan herkesin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. İnşallah dinleyicilerimize güzel anlar yaşatmışızdır. Biliyorsunuz 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimi geçireceğiz. Ben aday değilim. Bu konserde aynı zamanda benim için bir veda gibi oldu. Hepiniz sevgiyle kalın, sağlıkla kalın hoşça kalın. Hepsi birbirinden kıymetli kursiyerlerimize, hocalarımıza ve orkestramıza da teşekkür ediyorum. KASMEK çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyorum hepsinin emeklerine sağlık.” dedi.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: muhteşem konser
Tarih: 09.03.2024 11:23
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.