MUOSB Kavşağında Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı

MUOSB Kavşağında Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı

MUOSB Kavşağında Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırılan kavşak ve bağlantı yolunda bordür boyama, durak önü boyama ve termoplastik yol çizgi boyama çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye OSB girişindeki trafik sıkışıklığını rahatlatmak amacıyla hayata geçirilen kavşak projesinin tamamlanmasının ardından, bölgedeki trafiğin daha güvenli hale gelmesi amacıyla yol çizgi çalışmaları da gerçekleştirildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Muradiye OSB kavşağı ve bağlantı yolu ile Menemen hattında bordür boyama, durak önü boyama ve termoplastik yol çizgi boyama işlerini tamamladı. Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, trafik güvenliğinin sağlanması noktasında büyük önem taşıyan yol çizgi çalışmalarına program kapsamında devam edeceklerini söyledi. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.12.2023 13:15
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.