Nizam-ı Alem-e Hizmet Adayıyım

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'nde davamızı hakkıyla mecliste temsil etmeye hazırım.

Nizam-ı Alem-e Hizmet Adayıyım

Büyük Birlik Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili Aday Adayı Muharrem Danışmaz;

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'nde davamızı hakkıyla mecliste temsil etmeye hazırım. Yürüyeceğimiz bu yolda inanarak attığımız adımlarla birlikte güzel günler göreceğimize inanıyorum. Yapacağımız işlerle insanların gönlünde taht kurmaya güzel projelerle yenilikler getirmeye durmadan, yılmadan, korkmadan davamın peşinden gitmeye ve bu yoldan dönmeyeceğime  söz veriyorum.

MUHARREM DANIŞMAZ KİMDİR?

17 Kasım 1990 yılında Trabzon’da doğdum. Eğitimimin bir kısmını Rize ilimizde tamamladıktan sonra 2009 Yılında İstanbul’a geldik. 2013 yılından itibaren İstanbul’da Şahsımın kurmuş olduğu danışmaz grup ismi adındaki şirketimin yönetim kurulu başkanıyım Otomotiv Alım Satım & Yedek Parça,  Aksesuar ve Trakya Bölgemizde Akaryakıt İstasyonu İşletmeciliği işi ile uğraşmaktayız. 

SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH'TAN

2003 Yılından itibaren, Ülkü Ocakları / Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminde uzun süre görev aldıktan sonra kendi rızamla istifamı vererek, Allah'ın davasının davacıları ile 2022 yılının sonlarında çıktık kutlu sefere. 30 yıl bu topraklara hizmet etmiş, gönül vermiş şehit liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'nde Genel Başkan'ımız Sayın Mustafa Destecinin ve İstanbul İl Başkanı'mız Sayın Dursun Çağlayanın tensipleri ile İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Şimdi ise davamızı hakkıyla mecliste temsil etmeye, halkımızın, kardeşlerimizin, umudu ve sesi olmak üzere 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundum. Abilerimin sesi, kardeşlerimin umudu, mazlumun yanında olmak için bu yola iman ederek gönül vermiş bir insanım. Bu yolda emin adımlarla yürüyeceğime inanıyorum. Âlemlere nizam vermek için adayım. Davamız daim olsun inşallah. Bu kutlu davada Sefer bizden, zafer Allah'tan. 

 


Tarih: 24.03.2023 10:17 Güncelleme: 24.03.2023 10:41
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.