Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

‘’ İngilizce’ye Adım At’’ Projesiyle Belçika Genk Şehrine Öğretmen Hareketliliği

 

      Belçika’nın eğitim sistemini yakından incelemek ve uluslararası projelerden edinilen bilgi ve deneyimi paylaşmak amacıyla Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

       G.V.Basisschool St.Michel İlk Okulu’nu ziyaret eden  Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu idarecileri ve öğretmenleri, proje kapsamında Belçika’daki eğitim sistemi ve uygulamalarını yakından gözlemlediler. Ayrıca, Belçikalı eğitimcileri ve öğrencileri ziyaret ederek, kendi eğitim süreçlerine katkı sağlayacak yeni perspektifler elde ettiler. Yabancı dil eğitiminde inovatif yöntem ve teknikleri irdelediler. 

Faaliyetin amacı, Belçika’da uygulanan anadili etkin kullandırma ve dilin zenginliklerini hayata geçirme ile ilgili bilgi ve deneyimi okullarında yaygınlaştırmak olarak belirlendi. Öğretmenler, bu deneyimin, okulun uluslararası vizyonunu güçlendirmek ve öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek adına önemli bir adım olduğunu belirttiler.

      Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesiyle uluslararası iş birliklerini arttırarak, öğrencilerin küresel perspektif kazanmasına katkı sağlamayı ve ileriki projeler için Avrupa Ağı oluşturmayı hedefliyor.

Haber: Emine ÖZHAN


Tarih: 29.04.2024 09:22
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.