OSB Heyeti Antalya Tarım Fuarı’nda

OSB Heyeti Antalya Tarım Fuarı’nda

OSB Heyeti Antalya Tarım Fuarı’nda
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu bu yıl 22’nci kez düzenlenen dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı olan Uluslararası Growtech 2023 Antalya Tarım fuarına katıldı.
Avrupanın en büyük tarım fuarı olma özelliği taşıyan Growtech Antalya’da, Emirdağlı hemşehrilerimizin sahibi olduğu ve Emirdağ OSB’de Firması bulunan Şah Boru Firması da stant açtı.
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Kaymakamımız Osman Bilici, Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Şamil Çil ile birlikte Emirdağ OSB Heyeti olarak, ilçemizi uluslararası bir Tarım Fuarında temsil eden Şah Boru firmasının stantını ziyaret etti.
Stantta Şah Boru Firma yetkilileri İsmail Şahansuyu ve ortağı Aykut Demiral’la sohbet eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımında; “Emirdağ’dan Dünyaya. Emirdağ Organize Sanayide faaliyet gösteren ve Hemşehrimizin Sahibi Olduğu Şahboru Firmasını, Avrupanın en büyük Tarım Fuarında yalnız bırakamazdık. Emirdağ Kaymakamımız Osman Eren Bilici ve Emirdağ OSB Müdürümüz Şamil Çil ile birlikte ziyaret ettiğimiz firmamıza bereketli satışlar diliyoruz.”ifadelerine yer verdi.
Tarım sektöründeki öncü firmaların yer aldığı Growtech Fuarında açılan diğer stantları da ziyaret eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ürünleri inceleyerek kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: osb heyeti antalya tarım fuarı’nda
Tarih: 23.11.2023 13:00
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.