Özel Kampanya 1 alana 1 bedava!

Her tarza hitap eden herkesin ayakkabıcısı FLO, kadınların beğeniyle kullandığı çantalarda 1 alana 1 bedava kampanyasıyla gönülleri fethediyor. Yaz günü kombinlerini rengârenk tamamlayan çantalara kadınlar, FLO’nun muhteşem indirim f?

Özel Kampanya 1 alana 1 bedava!

FLO’nun yaz renkleri ve sezon trendleriyle harmanladığı çanta koleksiyonunda her tarzda çanta bulmak mümkün. Omuz çantaları, çapraz askılı modeller, sezon modası olan sırt çantaları ve daha birçok alternatif FLO koleksiyonunda yer alıyor. Çantaları süsleyen püskül, nakış, pimler, floral desenler ve metalik detaylar mevsimin ruhunu yansıtıyor. Renklerde ise sarı, beyaz, narçiçeği, metalik, taba ile pembenin soft tonları ağırlıklı olarak karşımıza çıkıyor.
 

Kampanya Hakkında
09.07.2018 – 05.08.2018 tarihleri arasında ” Tüm Kadın Çantalarında 1 Alana 1 Bedava “ Kampanyası uygulanacaktır. Global markalı çantalar kampanyaya dâhil değildir. Kampanya 2018 Yaz ve önceki sezona ait kadın çantalarını kapsamaktadır. Kampanya outlet mağazalar ve outlet reyonu bulunan mağazaların outlet reyonu hariç, tüm Flo Mağazaları’nda geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında satın alınan iki ürün arasından fiyatı düşük olan ürün hediye olarak verilecektir. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iade ve değişiminde satış belgesi üzerindeki fiyat dikkate alınır. Diğer kampanyalarla, hediye çekleriyle ve FLO kartla yapılacak alışverişlerle birleştirilemez.

FLO’nun tüm kadın koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını v


Tarih: 26.07.2018 14:38
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.