Özgürlüğün Renkleri Fotoğraf Sergisi Açıldı

Özgürlüğün Renkleri Fotoğraf Sergisi Açıldı

Özgürlüğün Renkleri Fotoğraf Sergisi Açıldı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve Manisa Fotoğraf Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Özgürlüğün Renkleri’ fotoğraf projesinin açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy da katıldı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve Manisa Fotoğraf Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Özgürlüğün Renkleri’ fotoğraf projesinin açılışı töreni MOS-Art Sanat Galerisinde yapıldı. Törene, Manisa Vali Yardımcısı Erhan Günay, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Manisa Baro Başkanı Ümit Rona ve kurum amirleri katıldı. Törende, proje hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından, yükümlülerin aldıkları fotoğraf eğitimlerinin ardından çektikleri fotoğrafların yer aldığı sergi gezildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.12.2023 13:15
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.