PETROLKENT MAHALLESİNE YARAŞIR BİR ÇALIŞMA OLACAK

PETROLKENT MAHALLESİNE YARAŞIR BİR ÇALIŞMA OLACAK

PETROLKENT MAHALLESİNE YARAŞIR BİR ÇALIŞMA OLACAK

Petrolkent mahalle sakinlerinin Mahalle Buluşması programı sırasında “Bir sokağımızı Gülistan Caddesi gibi yapabilir misiniz?” talebine Vali Canalp kayıtsız kalmayarak anında talimat verdi: “2856. Sokağı Gülistan Caddesi gibi yapacağız!”

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın yedincisi Petrolkent Mahallesi'nde gerçekleşmişti. Mahalleliden gelen talep üzerine belediye ilgili birim müdürleri kısa sürede harekete geçerek, mahallede bulunan 2856. Sokakta fizibilite çalışması gerçekleştirdi. Alanda teknik çalışmaları tamamlayan Belediye Etüt Proje Müdürlüğü, çalışmayı ihale aşamasına getirdi.

Petrolkent Mahallesi 2856. Sokak, yaklaşık 200 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde bulunuyor. Trafiğe kapatılacak yolda; mahalle sakinlerinin de talepleri değerlendirilerek ilk kazı çalışmalarına başlanacak.

Sokağın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen mahalle sakinleri: “Mahalle Buluşması sonucu Vali Ekrem Canalp’e kendi talebimizi ilk ağızdan iletme imkanı bulduk. Valimiz mahallemizi ziyaret edip, bizim sorunlarımızla yakından ve birebir ilgilendi. Sokağımız trafiğe kapanınca mahalleli olarak çok cazip hale geleceğine inanıyoruz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Petrolkent Mahallesi 2856. Sokakta; ışıklandırma sistemi, oturma bankları, bisiklet/yürüyüş yolu, kamelya ve küçük bir süs havuzu da yer alacak.


Batman,Batman Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.02.2024 02:06
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.