Potada Rakip Beşiktaş

Potada Rakip Beşiktaş

Potada Rakip Beşiktaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 6’ncı haftasında 4 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da Beşiktaş Emlakjet ile deplasmanda karşılaşacak. 
Potanın Tarzanları yoğun maç trafiğinde 4 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da Beşiktaş Emlakjet ile deplasmanda karşılaşacak. Portekiz’de oynadığı FC Porto maçının ardından direkt İstanbul’a geçecek olan yeşil-beyazlı takım hazırlıklarına Akatlar Arena’da yapacağı antrenmanla devam edecek. Tedavi süreçleri devam eden John Roberson ve Sinan Sağlam ise kafilede yer almayacak. 
“Kupa maçını geride bıraktık, Beşiktaş maçına odaklandık”
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “3 günde bir maç yapıyoruz. Bu periyotta tempomuzun zaman zaman düşmesi normal. Kupa maçını geride bıraktık, Beşiktaş maçına odaklandık. Konsantrasyonumuz üst seviyede. Kaliteli bir kadroya sahip olan ve motivasyonunu hemen üst seviyeye çeken bir takımız. Zaten, bunu yapabilince iyi takım oluyorsunuz” dedi. 
Galibiyet için parkeye çıkacağız
Porto maçının ardından oyuncuların dinlenmesi için direkt İstanbul’a uçtuklarını belirten Çaylan, “Bu sezonun iyi ve formda takımlarından biri olan Beşiktaş ile karşılaşacağız. Biz, rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkan ve son ana kadar mücadelesini ortaya koyan kimlikte bir takımız. Beşiktaş karşısında da bu kimliğimizi parkeye yansıtarak galibiyet için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: potada rakip beşiktaş
Tarih: 02.11.2023 13:02
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.