Potanın Tarzanlarından Taraftarlarına Çağrı! “6 Aralık Çarşamba Günü Muradiye’de Buluşalım!”

Potanın Tarzanlarından Taraftarlarına Çağrı! “6 Aralık Çarşamba Günü Muradiye’de Buluşalım!”

Potanın Tarzanlarından Taraftarlarına Çağrı! “6 Aralık Çarşamba Günü Muradiye’de Buluşalım!”

Avrupa Kupası’nda Bir Zaferi Daha Birlikte Kutlayalım!
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bora Çaylan, FIBA Europe Cup’ta M grubundaki ilk maçında Fransız temsilcisi BSM Gravelines ile 6 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Muradiye Spor Salonu’nda oynayacakları maça tüm Manisalıları davet etti.  
Potanın Tarzanları, adını son 16 takım arasına yazdırdığı FIBA Europe Cup’ta Avrupa Kupası heyecanına devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım, BCM Gravelines ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yaptığı antrenmanlarla tamamladı. 6 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak mücadele ile birlikte Potanın Tarzanları, ikinci tura da iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi
Kulüp Başkanı Bora Çaylan, “Avrupa Kupası maceramızda evimizde hiç mağlup olmadık. Bunda bizi son ana kadar destekleyen taraftarlarımızın da etkisi çok fazla. Kulüp olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bilet fiyatlarımızı da Yönetim Kurulumuz ile birlikte 25 ve 50 TL olarak belirledik. 6 Aralık’ta salonumuzu tıklım tıklım dolduralım, son topa kadar takımımıza destek olalım. Yine hep birlikte yeni bir tarih yazmaya var mısın Büyük Manisa Ailesi” ifadelerini kullandı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.12.2023 13:07
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.