Sağlığınıza Afafet Termal İle Yatırım Yapın

Turizmin başkenti Yalova Armutlu’da deniz, orman ve kaplıca lokasyonuyla AFAFET Termal, sağlığına yatırım yapmak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Sağlığınıza Afafet Termal İle Yatırım Yapın

Sağlığınıza Afafet Termal İle Yatırım Yapın

Turizmin başkenti Yalova Armutlu’da deniz, orman ve kaplıca lokasyonuyla AFAFET Termal, sağlığına yatırım yapmak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kuran Grup, Termal turizm alanındaki bilgi, birikim ve tecrübesini ilk olarak Armodies Termal Park projesi ile taçlandırmıştı. Belki de termal turizm alanında yapılan en hızlı yatırım olarak dikkatleri çeken Armodies Termal Park, deniz, orman ve kaplıca lokasyonuyla yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. Armodies Termal Park’tan o dönemde devre sahibi olarak yatırım yapanlar şimdi sağlıklarına da yatırım yapmanın keyfini sürüyorlar. Armodies Termal Park, yenilendi, hem odaları, hem diğer unsurlarıyla yepyeni bir kimliğe kavuştu. Şu anda AFAFET TERMAL olarak hizmet vermeye başlayan tesis, hem devre sahibi olan şanslı ailelerini, hem de yaz döneminde deniz, orman ve kaplıca keyfini sürmek isteyen tatilcileri ağırlıyor. 

 

 

5 YILDIZLI HOTEL KALİTESİNDE SAĞLIK YATIRIMI

Termal suyu, denizi, ormanı, doğasını içinde barındıran tesisini, bir yıl gibi kısa sürede bitirerek, insanlarımızın tatil hayallerini gerçeğe dönüştüren ve yüzlerce insana bu muhteşem tesisten yararlanma imkanı sunan Kurana Grup Yönetim Kurulu Fatih Kuran, “Turizmin cazibe merkezi Armutlu’da doğa ve kaplıca turizminin tüm unsurlarını içinde barındıran Armodies Termal Park Kuran Grup kalitesi, güvencesi, kalite konseptiyle turizm sektöründe ilklere imza attı.  Biz bu tesisi taahhüt ettiğimiz süreç sonunda misafirlerimizin hizmetine sunduk. Bugün tesisimizden devre satın alan misafirlerimiz 5 yıldızlı hotel kalitesindeki tatillerini geçirmektedir. Yanı sıra tesisimizin her odasında bulunan kaplıca suyunu kullanabilmekte, ortak kullanım alanlarındaki termal havuzlarında (Bayan-Erkek ayrı ayrı) girebilmektedir. Yanısıra SPA bölümünde sauna, Türk hamamı, buhar odalarından yararlanarak sağlıklarına sağlık katmaktadırlar. 5 yıldızlı hotel konforundaki tesisimizde ormanın ılgıt ılgıt havasını teneffüs ederek sağlıklarına yatırım yapmaktadırlar. Bu muhteşem ayrıcalığı yaşama fırsatını yakalayan kardeşlerimizin bizlere olan teveccühü ve gelen taleplerdeki ihtiyacı dikkate alıyoruz. Armodies Termal Park ile herkesin hayalini gerçeğe dönüştürmüş olmaktan onurluyuz, gururluyuz. Armodies Termal Park, termal turizm sektöründe misafirlerimizin memnuniyet eseridir” dedi.

 

 

UYGUN FİYATLARLA KİRALAYIP TATİLİNİZİ DE GEÇİREBİLİRSİNİZ!

Deniz, orman, kaplıcasıyla Armodies’e yatırım yapanların sağlıklarını kazandıklarını vurgulayan Kuran; “Buradan tüm vatandaşlarımıza Armodies’ten devre sahibi olmaları için gönülden çağrı yapıyorum. Şu anda yaz dönemi devrelerimiz 40 bin TL’den, diğer dönemler ise 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Bu arada Afafet Termal olarak yenilenen yüzüyle Armodies’te kaplıca suyumuzdan, orman havasından, denizinden yararlanmak isteyenleri çok özel fiyatlarımızla ağırlamak üzere bekliyoruz. Dönemini kullanmayan ailelerimizin her donatısı bulunan, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 odalarını kiralamaktayız Misafirlerimiz odalarda şifalı kaplıca suyunu kullanıyor, turizmin cazibe merkezi Armutlu’nun muhteşem güzelliklerini keşfediyor” diye konuştu. Kuran, alternatif turizmde bir talep patlamasının yaşandığına dikkat çekerek, “Maalesef ülkemizde bu konseptte yatırım ve tesis sayımız çok az. Bizler Armodies’e başlarken bu açığı dikkate alarak, hem termal, hem sağlık, hem doğa, hem denizi birleştiren bir turizm potansiyelini ortaya koyduk. Tesisimiz kaplıcasıyla şifayı, dolayısıyla sağlığı getiriyor,  deniziyle farklı bir konsept oluşturuyor, ayrıca orman havası da misafirlerimize gençlik ve zindelik katıyor” değerlendirmesini yaptı. Bu nitelik ve kalitede bir projeyi en kısa sürede yaparak misafirlerinin hizmetine sokan firmalarının sektördeki güvenilirlik endeksini yukarıya çıkardığına dikkat çeken Kuran, “Armodies Termal Park, Kuran Grup’un ustalık eseridir. Ve turizmin yükselen ve öncü değeridir, sağlığınızı kazanacağınız, turizmin tüm güzelliklerini aynı anda yaşayacağınız modern bir yaşam alanıdır. Armodies, İstanbul’a deniz otobüsüyle bir saatlik uzaklıkta, doğa, deniz ve kaplıca imkânlarıyla bezenmiş, tatilinizin keyfe, mutluluğa ve huzura dönüştüğü mükemmel bir adrestir” açıklamasını yaptı.

 

 

TERMAL TURİZMİN YÜKSELEN DEĞERİ

Kuran, “Armodies Termal Park, termal turizmin yükselen bir değer haline geldiği, bu konuda uzmanlarımızın teşvik boyutuyla herkesi yönlendirdiği, Armutlu kaplıca suyunun tüm şifalı içeriklerini bedeninizde ılgıt ılgıt hissedeceğiniz, tüm dertlerinizi ve kederlerinizi bırakacağınız bir sağlık üssüdür. Armodies Termal Park, kolay sahip olacağınız, hayatınız boyunca hiç bıkmadan bu güzellikleri yaşamak için gelmek için can atacağınız, her katındaki güzellikleri ayrı ayrı yaşayacağınız, manzarasıyla sizleri büyüleyecek, muhteşem mimarisiyle gözlerinizi kamaştıracaktır. Saunaları, Türk hamamı, yüzme havuzları, restoranı kuaförü, marketleri, seyir terası, odalarındaki birbirinden güzel unsurları, televizyonlarından dünyaya açılan internet pencereleri, size özel olarak dizayn edilmiş gardropları, keyifli bir yemeği paylaşmak için oturacağınız masaları, bu yemeği yapmak için özel olarak hazırlanmış mutfak ekipmanlarıyla mükemmel bir hizmet konsepti sunmaktadır. Armodies, ihtişamıyla ve devasa bina bloklarıyla, her katında özel olarak dizayn edilmiş, bir ailenin en huzurlu yaşayabileceği şekilde tasarlanmış, ferah odaları ve yaşam alanlarıyla mükemmel bir turizm değeridir.  Armodies Termal Park, mükemmel işçilikleri, iç ve dış dizaynlarıyla Türkiye’nin lider termal turizm değerleri arasına girmeyi başardı. Bu başarıda imzası olan tüm misafirlerimizi tebrik ediyoruz, bizlere olan destekleri ve bizlere güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Armodies Termal Park, lokasyonuyla cazibe merkezi olmayı başardı. Denize sadece 500 metre uzaklıkta, yanı başında ormanı, doğa içinde şırıl şırıl akan şelaleleri, mis gibi deniz havasıyla, sağlığınızın teminatı olmayı başardı” diye konuştu.  Armodies’i keşfeden ayrıcalıklı ailelerin tecrübe ve güvenini yansıtacak bu yeni projelerinin de turizm sektöründe bayrağı yukarılara taşıyacak bir nitelik arz edeceğini belirten Kuran, “Tatil yaparken sağlığınızı kazanabileceğiniz, geleceğinize yatırım olarak değerlendireceğiniz Armodies Termal Park, muhteşem konsepti, marka gücü ve hizmet anlayışıyla, benzersiz lokasyonuyla sizleri 5 yıldızlı tatil ayrıcalığını yaşamaya davet ediyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve devre tatilinizi almak için bizimle hemen irtibata geçin, Nesiller boyu kullanacağınız, evlatlarınıza miras bırakacağınız mükemmel bir yatırıma sahip olun. Armodies ayrıcalığı farklı ve benzersiz bir tesis olarak sizi ağırlamaya hazır” değerlendirmesini yaptı.

 


Tarih: 17.10.2023 12:05
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.