SANDIKLI BELEDİYESİ ÖRNEK PROJELERLE ÖDÜLE DOYMUYOR

SANDIKLI BELEDİYESİ ÖRNEK PROJELERLE ÖDÜLE DOYMUYOR

SANDIKLI BELEDİYESİ ÖRNEK PROJELERLE ÖDÜLE DOYMUYOR

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün talimatlarıyla ilçemizde yapılan proje ve organizasyonlar sadece bölgemizde değil, Türkiye’nin her yerinde takdirle karşılanarak, ödüllendiriliyor.

Bunun en son örneği Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Mardin ilimizde yapılan “Tek Sağlık, Tek Gezegen, Tek Toplum” konulu konferansın ödül töreninde, “Sandıklı Belediyesi Yürüyüş ve Bisiklet Yolları Projesiyle” 140 Belediye arasından 1.lik ödülüne layık görüldü.

Programda ödüllerini Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş tarafından alan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Sandıklı’mıza Hayırlı olsun. Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen “Tek Sağlık, Tek Gezegen, Tek Toplum” konulu ödül töreninde; şehir planlama kategorisinde 140 belediye içerisinde 1. ilk ödülüne layık görünen Sandıklı Belediyesi Yürüyüş Yolu ve Bisiklet Yolu Projesinden dolayı emeği geçen müdürlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum.

Ödülümüzü takdim eden Mardin Valimize ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sağlıklı Kentler Birlik Başkanıza şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

 


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.10.2023 12:24
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.