SHAKY’den violet tonlarda Loro Piana koleksiyonu

Lüks giyim sektörünün öncü markalarından SHAKY, violet tonlarda Loro Piana kumaş ile hazırladığı palto ve ceket koleksiyonuyla romantik etkiyi üstünüze taşıyor

SHAKY’den violet tonlarda Loro Piana koleksiyonu

Deri ve kürk sektörünün trend belirleyici lüks giyim markası SHAKY, romantik bir koleksiyona imza atıyor. Violet rengin masum tonlarında hazırlanan koleksiyon; modern ve şık çizgilerden oluşan palto ve ceket seçenekleriyle kadınların tarzını baştan aşağı yeniliyor.

Zarif ve romantik çizgiler

Koleksiyonun en göze çarpan parçalarını, violet tonlarda hazırlanan özel Loro Piana kumaştan üretilen paltolar ve ceketler oluşturuyor. Tasarımlar, detay dokunuşlar ve pastel renk geçişleri ile modern ve zamansız bir stil sunuyor. Terletmeyen ince yapısıyla değişken havalardan korurken, özel kesimiyle zarif ve romantik bir görünüm sağlıyor.

SHAKY, kumaş kalitesinin yanı sıra uzun kısa cardigan ve cocoon shape palto ve ceketler ile oversize formları da barındıran geniş bir koleksiyon sunuyor. Klasik palto kesimleri, pelerin-pançolar, yelekler ve yarasa kollar ise koleksiyonda yer alan ürünlerin diğer detaylarını oluşturuyor.

Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretildi

1924’ten bu yana İtalya Valsesia’da lüks kumaş tedarikçiliği yapan Loro Piana, SHAKY ile uzun yıllardır iş birliği gerçekleştiriyor. Loro Piana 2000 yılına kadar 50 defa dünyanın en iyi kumaş toplayıcısı ödülünü alan ünlü İtalyan markası olarak Türk deri ve kürk tekstilinin öncüsü SHAKY’yi tercih ediyor. 2008 yılında Güney Galler’de 12,5 mikronla; dünyanın gelmiş geçmiş en ince yün elyafını üreterek ödüle layık görülen Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretilen palto ve ceketlere tüm SHAKY mağazalarından ulaşmak mümkün.

Rusya’dan Çin’e, Amerika’dan Kore’ye kadar bugün dünyanın pek çok ülkesine yerli üretim yapan SHAKY ürünlerine tüm SHAKY mağazalarından veya  www.shakyleather.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.07.2018 11:14
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.