Sinem Kreş’te Cumhuriyet Coşkusu

Özel Döşemealtı Sinem Kreş Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Sinem Kreş’te Cumhuriyet Coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’ncu Kuruluş Yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenleyen kreş eğitimcileri ve öğrencileri okullarını baştan aşağı kırmızı-beyaz Türk bayrakları ve balonlar ile süsledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için günler öncesinden hazırlıklara başlayan Sinem Kreş Anaokulu öğretmen ve öğrencileri ezberledikleri marşları, Cumhuriyet şarkılarını birlikte ağızdan söyledi.

Sinem Kreş Anaokulu’nda bayram coşkusu miniklerin hep bir ağızdan İstiklal Marşını söylemeleri ile başlarken, miniklerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları görsel şovlar ile devam etti. Minik yürekleriyle coşkuya coşku katan öğrencilerin günlerdir çalıştıkları koreografileri izlenmeye değer anlar ortaya çıkardı.  

Etkinliğin sonunda ise neşe dolu şarkılar eşliğinde dans eden minikler ve öğretmenler, ailelerin gözünde ve miniklerin yüreğinde gururla hatırlanacak hatıralar bıraktı.

Femax Medya Ajans ve Manşet Antalya Gazetesi olarak velisi bulunduğum eğitim yuvamızda, 29 Ekim Cumhuriyet coşkusunu miniklerimize doyasıya yaşatan, değerli öğretmenlerim; Bayram Akpınar, Behice Öcü, Cemile Koyuncu, Ayşe İğci, Eylem Çobaner, Elif Torun’a teşekkür ediyorum.


Anahtar Kelimeler: Sinem Cumhuriyet Coşkusu
Tarih: 28.10.2022 13:59
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.