‘SONSUZ ÖZLEM 10 KASIM’ RESİM SERGİSİ KARTAL BELEDİYESİ’NDE AÇILDI

‘SONSUZ ÖZLEM 10 KASIM’ RESİM SERGİSİ KARTAL BELEDİYESİ’NDE AÇILDI

‘SONSUZ ÖZLEM 10 KASIM’ RESİM SERGİSİ KARTAL BELEDİYESİ’NDE AÇILDI

Kartal Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kartal Özel Oran Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı “Sonsuz Özlem 10 Kasım” resim sergisi Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Salonu’nda açıldı. 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı AdemUçar’ın açılışını gerçekleştirdiği sergiye Oran Okulları Kartal Şubesi’nde eğitim gören ortaokul öğrencilerikatıldı. Oldukça renkli geçen açılışta Başkan Yardımcısı AdemUçar, günün anısına Oran Okulları İlkokul Müdürü Elif Dobrucalı’ya Kartal heykelciği takdim etti. Dobrucalı’nın da karşılık olarak plaket takdim ettiği açılışta Başkan Yardımcısı AdemUçar, öğrencilere bu anlamlı sergiyi oluşturan her bir öğrenciye Kartal heykelciği takdim etti. 

10 Kasım’a kadar Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda açık kalacak olan sergide öğrencilerin Atatürk’e olan sevgi ve özlem duygularını yansıtan eserler yer alıyor.  


İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 02.11.2023 12:42
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.