Tarzanlar’ın Bu Haftaki Rakibi Darüşşafaka

Tarzanlar’ın Bu Haftaki Rakibi Darüşşafaka

Tarzanlar’ın Bu Haftaki Rakibi Darüşşafaka

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 11’inci hafta maçında Darüşşafaka ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Mücadele 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’te oynanacak.

Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 11’inci hafta maçında Darüşşafaka ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma, 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak. Yeşil-beyazlı takım mücadelenin hazırlıklarına da Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde başladı. Sakatlıkları devam eden John Roberson ile Sinan Sağlam, teknik ekibin özel antrenmanları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdü. Fatts Russell’ın ise tedavi sürecinde artık son sürece gelindi. Tarzanlar’ın, Darüşşafaka maçının ardından FIBA Europe Cup M grubu 2’nci maçında Nymburk ile oynayacağı mücadele için Çekya’ya gideceği belirtildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 08.12.2023 13:10
  • Pazar 32 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.8 ° / 24.6 ° Güneşli
  • Salı 36.3 ° / 26.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.