Tuncay; Yüz Yılın Star’ını Verdi..! GÖRÜNTÜLÜ HABER...

HÜRBAKIŞ’a konuk olan Tuncay; Siyasi görüşü ne olursa olsun, içinde Vatan, Devlet, Bayrak ve millet aşkı olan Gençlerimizi patimize bekliyoruz dedi.

 Tuncay; Yüz Yılın Star’ını Verdi..! GÖRÜNTÜLÜ HABER...

 Tuncay; Yüz Yılın Star’ını Verdi..!

HÜRBAKIŞ’a konuk olan Tuncay; Siyasi görüşü ne olursa olsun, içinde Vatan, Devlet, Bayrak ve millet aşkı olan Gençlerimizi patimize bekliyoruz dedi.

Adom Ajans medya grup bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv  ve Start Türk kanallarında yayınlanan gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu Nezir Karayün ile Hürbakış programının bugünkü konuğu Ak Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı Yalçın Tuncay oldu.

“Dünya Liderinin Yolundayım”

Start TV de yayınlanan Nezir Karayün ile HÜRBAKIŞ programının konuğu olan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan ünlü işadamı Yalçın Tuncay; Ak Partiye siyasi parti gözüyle bakmıyorum, dava bilinci ile bakıyorum bu sebeple de başkanımız liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ı çok seviyorum. AK Partiye gönül verenler olarak kalbinde, ruhunda ve kendini tamamen bu yola adamış bir insan olarak görüyorum kendimi. Liderimizde Sultan Süleyman, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Sultan Alparslan, Fatih Sultan Mehmet ve Mustafa Kemal Atatürk’ü görüyorum. Bu liderlikte olduğu için bu yöndeyiz, Dünya mazlumlarımızın umududur. Dünya liderimizdir. Bizde onun yolundayız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, içinde Vatan, Devlet, Bayrak ve Millet aşkı olan Gençlerimizi, AK Parti gençlik teşkilatına kazandırmak, Ak Partimize gönül vermesi, oy vermesini sağlayacak önemli projelerim var.

“Önemli Projelerim Var”

Sivil Toplum Kuruluşlarında ’da görev aldığım için hiçbir zaman nerden geldiğimi unutmayacağım. STK’larda düzenli toplantı yapacağım. Alevi kardeşlerimiz için planlarımız var. Genel merkez olarak kültür merkezi açacağız. 10 Kasımda şehitlerimizi, atalarımızı ve Mehmetçiklerimiz için Mevlüt okutacağız. Hiçbir STK’larla irtibatımızı kesmeyeceğiz. Planlar ve programlarımız hazır. Köylü ve çiftçilerle alakalı projemiz var. Köylümüzü ve çiftçimizi unutmayacağız. Ülkemizde olan eğitim sıkıntısını ortadan kaldıracağız. 

“Yalçın Tuncay Kimdir?”

Gazeteci Nezir Karayün’ün sorularını samimiyetle cevaplayan Yalçın Tuncay; Malatyalıyım, 3 çocuk babasıyım. Ak Parti Kıraç belde kurucular kurulu üyelerindenim. STK’larda görev alıyorum aynı zamanda iş adamıyım. 22 yıllık Ak Parti kurucu üyesiyim. 2003 yılında Kıraç belediye teşkilatında ilçe kurulum yönetiminde görev aldım. Şunu da belirtmek istiyorum ülkede 6 şubat da yaşadığımız depremde kendi memleketimle beraber 11 ilde yaşadığımız depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun dedi.

 

 

 


Tarih: 27.03.2023 15:27
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.