ULUSAL KANAL VE AYDINLIK GAZETESİ'NİN VAN BÜROSU AÇILDI.

Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi Eskişehir ve Bursa’nın ardından Van’da da burosunu açtı. Kanalın ve gazetenin Van’da kurulan merkezinin başına Muhammet Emre Tekin getirildi.

ULUSAL KANAL VE AYDINLIK GAZETESİ

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Batı medyasının yalanlarına karşı, gerçeği sunacak bir merkez kurduklarını belirtti.
Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin Doğu Anadolu ağı hızla genişliyor.  Atılan adımlarla beraber Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin Van'da bürosu kuruldu. Büronun başına Ulusal Kanal'ın eski Ankara muhabiri olarak çalışan Muhammet Emre Tekin getirildi.
Doğuda yaşananların, Türkiye gündemine getirilmesinde yerinden takibini sağlayacak bu adımın devamının geleceği belirtildi. Kanalın ve gazetenin bundan sonraki süreçte gözü kulağı Van'da olacak.
TEKİN: VAN'I TÜRKİYE GÜNDEMİNE SOKACAĞIZ.
Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin Van muhabirliği görevini üstlenen Muhammet Emre Tekin yeni göreviyle ilgili konuştu. Tekin bölgede gerçek haberciliğin temsilcisi olacaklarını kaydetti: "Yapacağımız haberler ABD’nin başını çektiği Batı medyasına yarattığı algı için yanıt olacaktır. Ayrıca sanatsal, tarihsel ve kültürel haberlerimizle Türk milletinin Van konusundaki meraklarına yanıtlar vereceğiz."
MUHAMMET EMRE TEKİN KİMDİR?
1996 yılında Van'ın Tuşba ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini burada tamamlayan Tekin, liseyi de yine Van'da Radyo ve TV okuyarak bitirdi. Lisans öğrenime Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde başlayan Tekin, buradaki mezuniyetinin ardından yüksek öğrenimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarih yüksek lisans bölümünde tamamladı. Gençlik mücadelesi içerisinde etkin görevler aldı. Van TGB İl  başkanlığı görevini gerçekleştiren Tekin, Kayseri'de TGB il başkan yardımcılığı yaptı. Gazeteciliğe Van FM'de başlayan Tekin, bir çok basın kuruluşunda etkin görev aldı.

 

Haber:Yiğit EYHAN /Antalya 


Tarih: 28.02.2023 14:53
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.