Vehbi Orakçı vatandaşlara aşure dağıttı

AREV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Yakuplu Roman Mahallesinde Muharrem Ayı dolayısıyla tertip edilen aşure programına katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Vehbi Orakçı vatandaşlara aşure dağıttı

Orakçı, Aşure Günü'nün birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve AREV Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı olan Vehbi Orakçı Aşure Günü'nün, paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın günü olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure aşı yapmaya, birlikte yaşamanın sembolünü tadarken muhabbeti paylaşmaya devam etmektedir. AREV Eğitim ve Eğitim Vakfı olarak gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğini devam ettirerek hem muharrem ayının, hem de birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının önemine dikkat çekmek istedik.”

Aşure dağıtım programına Vehbi Orakçı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Orakçı Aşure programından önce Kars Ardahan Dernek Federasyonu’nun taziye programı ile Adnan Kahveci Mahallesi Türkan Saylan Çocuk Parkı etkinliğine katıldı. 

 


Tarih: 16.08.2023 01:12
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.