Yanar, bağımsızlığını ilan etti.

Kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen, Ak Parti Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Cevat Yanar bağımsızlığını ilan etti.

Yanar, bağımsızlığını ilan etti.

2019 seçimlerinde Ak Parti Döşemealtı belediye başkan aday adayı olan ve belediye meclis üyesi olarak göreve devam eden Yanar, çözüm üretemeyen bir siyasi partiyi temsil edemeyeceğinin altını çizerek istifasını duyurdu. Disiplin kurulu için gerekli açıklamayı yaptığını belirten Yanar, çözümü ihraç etmekte bulan bir partinin temsilciliğini yapmak istemediği ve herhangi bir siyasi parti ile görüşmeler yapmadığını ifade etti.

 

İstifalar ile ilgili açıklama yapılacak mı?

Daha önceki istifalar ile ilgili de sessizliğini koruyan Ak Parti Döşemealtı ilçe başkanlığından konuyla ilgili yine beklenen açıklama yapılmazken, ilçe başkanı Bekir Kıvrım’ın bayrak yarışı sırasında arkasına siyasi güç alarak, halkın oyları ile makam ve mevki sahibi olanların, ilk engelde partiyi gözden çıkarması hakkında ne gibi bir açıklama yapacağı bilinmiyor.

Cevat Yanar istifasını duyurduğu açıklamasın da şu aifadelere yer verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 07.06.2022 17:13
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.