Yaş Haddini Dolduranlar Kenara Çekilsin

Hacı; Halen koltukları işgal edenlerden Büyükçekmece’yi kurtarıp hak ettiği hizmet kervanına kavuşturacağız.

Yaş Haddini Dolduranlar Kenara Çekilsin

Yaş Haddini Dolduranlar Kenara Çekilsin

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulu gerçekleştiren MHP İlçe Başkanlığımıza yeni seçilen Nesri Hacı’yı Beylikdüzü Gazetesi imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. ADOM Ajans Medya Grup yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün kendisini çok eski zamanlardan beri tanıdığını geçmiş zamanlarda Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığı dönemlerden de tanıştığını ifade ederek Nesri Hoca’nın partiye ve ilçesine faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum dedi.

“Büyükçekmece’yi Hak Ettiği Hizmet Kervanına Kavuşturacağız”

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı; Kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ADOM Ajans Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İktidar Gazete imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Milliyetçi Hareket Partisi olarak Büyükçekmece’de başarılarımızı ilerletmeyi ve olumlu yönde değişiklikler yapmayı hedefliyoruz. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, yıllardır köhneleşmiş heyecan ve hizmet aşkı bitmiş, yaş haddini doldurmuş halen koltukları işgal edenlerden Büyükçekmece’yi kurtarıp hak ettiği hizmet kervanına kavuşturacağız.

“Teşekkür Ediyorum”

Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Delegelerimiz tercihini bizden yana kullandı. Bizlere güvenerek ilçe başkanı seçen delegelerimize, bu görevi bize tevdi eden genel merkez ve il yöneticilerimize, bizden önce bu güne kadar partimize emeği geçen ilçe başkanlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: yaş haddini dolduranlar kenara çekilsin
Tarih: 02.09.2023 15:39
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.