Yeni Döneme Yeniliklerle Hazırız

Kayıt döneminin başladığı bu günlerde TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Velileri kendine çekmeye devam ederken, yeniliklerden de uzak kalmıyor.

Yeni Döneme Yeniliklerle Hazırız

Yeni Döneme Yeniliklerle Hazırız

Yeni döneme yeniliklerle giriyoruz diyen, Beylikdüzü TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu müdürü Hülya Yılmaz; “Okulumuzun Sınıflarını boya ve badana işlerini, öğrenci lavabolarımızı, genel tadilatlarımızı yaptık. Ayrıca okulumuzun bahçesinde tretuvar ve peyzaj çalışmalarımızı yaparak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına hazır hale getirdik. Çalışmalarımıza katkı ve destek sağlayan, İlçe Kaymakamımız Dr. Mustafa Altınpınar’a, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes Bakırcı’ya,  Müdür Yardımcılarımız Çiçek Koçak’a, Müjdat Dülgar’a, Sercan yıldız’a, Ünal açık’a, değerli Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sinem Çiftçi’ye teşekkürlerimi iletiyorum.

“Görsel Sanatları Sergiledik”

Yılmaz, biz Beylikdüzü’nün en iyi ortaokulları arasında yerimizi aldık. Görsel sanatlar öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu resim sergimizi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirdik. Sergimize ilçe protokolü, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve Beylikdüzü’nde bulunan okul müdürleri yoğun ilgi gösterdiler. Büyük ilgi olan Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokul Müdürü Hülya Yılmaz geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Kültür Merkezinde Görsel Sanatlar Öğretmenlerinin hazırladığı bir sergi düzenledi. Sergiye Veli ve Öğrenciler de olmak üzere yoğun ilgi gösterildi.

 

 

“Tek Hedefimiz Başarı”

Okulun son dönem mezunlarından 19 öğrenci Fen Lisesi, 14 öğrenci Anadolu Lisesi, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi, 8 öğrenci Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, 2 öğrenci Güzel sanatlar lisesi, 4 öğrenci ise İmam Hatip Lisesini başarı yakalayarak yüksek puanlarla giriş yaptıkları belirtildi. Yeni dönemde de öğrenci başarısına aynı şekilde özen gösterilip mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz. ‘tek hedefimiz başarı’ dediler.

 

 


Anahtar Kelimeler: yeni döneme yeniliklerle hazırız
Tarih: 02.09.2023 15:30
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.