Yeni Yılda da Her Şey Altıntaş İçin...

Yeni Yılda da Her Şey Altıntaş İçin...

Yeni Yılda da Her Şey Altıntaş İçin...

Saygıdeğer Altıntaş Halkımız;


Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla, bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.


2024 Yılının; Altıntaş'ımıza, Ülkemize ve Aziz Milletimize;sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Altıntaş Belediyesi olarak,2023 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.


Yönetim anlayışımızdaki temel ilkelerimizden biri, Herşey Altıntaş İçin felsefesini bir kez daha vurgulamak istiyorum. 


Şeffaf ve Adil Yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Altıntaş'ın çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, taçlandırarak çıtayı daha da yukarı taşımaya çalıştık. 


Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının, İlçemize,Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Kütahya,Altıntaş Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: yeni yılda da her şey altıntaş için...
Tarih: 31.12.2023 21:18
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.