Yepyeni Hikaye Kitapları

2018-2019 eğitim ve öğretim başlarken çocukların ellerinden bırakamayacağı yepyeni hikâye kitapları minik okurlarını bekliyor. Dünyanın en ünlü yazar ve çizerlerini minik okurlarla buluşturan Pena Yayınları’nın uzman editör ekibi

Yepyeni Hikaye Kitapları

“Çünkü Okumak Güzeldir” sloganını benimseyen ve çocukların erken yaşta kitap okuma alışkanlığının gelişmesine önem veren Pena Yayınları’nın bu sezon minik ellerden düşmeyecek kitapları;

 

“ÇUBUK KÖPEK” SERİSİNİN YAZARI TOM WATSON’IN YEPYENİ KARAKTERİ “ÇUBUK KEDİ”

 

Çubuk Köpek serisi ile oldukça ilgi çeken Tom Watson, bu kez yeni karakteri “Çubuk Kedi” ile çocuklara eğlenceli bir dünya sunuyor. Şehrin yüksek binalarından birinde yaşayan “Çubuk Kedi” ile aynı binada başka bir evde yaşayan en yakın arkadaşı Edith’in macerasıyla başlayan hikâye, minik okurları komik ve eğlenceli bir dünyaya sürüklüyor. Çubuk Kedi serisinin yeni kitabı çok yakında okurlarıyla buluşacak.

Yaş: 9-12, 12-15 Fiyat: 25 TL

 

“KÜÇÜK CADI MELİS” TATİLDE


Hayal gücünü yalın ve akıcı bir dille çocuklarla paylaşan “Küçük Cadı Melis Tatilde” son sayfasına kadar çocukların ellerinden bırakamayacağı bir kitap.

Yazar Fatma Meriç Demirel tarafından kaleme alınan kitap, Büyükada’daki yaz kampında geçen hikâye, Aketya gezegeninden Dünya’ya gelen ve sihirli güçlerini gizlemek zorunda olan Melis’in eğlenceli bir kamp hayali kurarken, okul arkadaşlarıyla birlikte heyecan dolu bir maceranın ortasında kalmasını anlatıyor.

Yaş: 9-12, Fiyat: 15 TL

 

“FUTBOL OKULU 1.SEZON: FUTBOLUN DÜNYAYI YÖNETTİĞİ YER”

Teknolojinin gelişmesi ve ulaşılabilir olmasıyla ders çalışmaktan çok oyunlarla vakit geçiren çocuklar için ders niteliği taşıyan ve her dersin futbolla ilgili olduğu kitap “Futbol Okulu 1. Sezon: Futbolun Dünyayı Yönettiği Yer” çok satan yazarlar Ben Lyttleton ve Alex Bellos tarafından kaleme alındı. Okurken eğlenecek eğlenirken de öğrenecek çocukların okul derslerinin hiç bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin edemeyecekler. Serinin ikinci kitabı ise Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda minik okurlarıyla buluşacak.

 

Yaş: 8-9, 9-12 Fiyat: 25 TL


Anahtar Kelimeler: Yepyeni Hikaye Kitapları
Tarih: 20.09.2018 17:25
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.