Yılbaşı keyfini doyasıya yaşayın

Akbatı’da yılbaşı keyfini doyasıya yaşayın “Yaşamak çok güzel” sloganıyla yaşama dair tüm güzellikleri misafirleriyle buluşturan Akbatı Alışveriş Merkezi, Aralık ayında yeni yıl coşkusu ile dolu bir program hazırladı. 7’d

Yılbaşı keyfini doyasıya yaşayın

El yapımı yılbaşı kartları

Akbatı misafirleri tasarımcı Burcu Baraner ile gerçekleşecek ‘Mutlu Yılbaşı Kartları Atölyesi’ ile yeni yıla dair dileklerini kendi elleriyle hazırladıkları yılbaşı kartlarıyla sevdiklerine iletebilecekler. 14-21 Aralık tarihlerinde 12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyede misafirler ailece yılbaşı kartları üretecek, keyifli vakit geçirecek.

 

Sevgimizi ellerimizle örüyoruz

Akbatı, Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocukların atkı ve bere ihtiyacını karşılanması için Güneş Umuttur derneği ile el ele veriyor. Akbatı, “Sevgimizle Örüyoruz” projesi kapsamında, 1-31 Aralık tarihleri arasında gönüllü katılımcılar tarafından örülecek atkı ve berelerin renkli hediye paketleri halinde yardıma muhtaç çocuklara ulaştırılmasına destek olacak.


Tarih: 11.12.2018 12:50
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.