İmamoğlu’ndan itiraf gibi sözler

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonu kullanımında yaşanan kriz ile ilgili olarak günler sonra açıklama yaptı.

İmamoğlu’ndan itiraf gibi sözler

İstanbul Şişli’deki bir otelde basın açıklamasında bulunan İmamoğlu, kendisine tuzak kurulduğunun da altını çizdi.  Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonu kullanma hakkı olmadığı halde zorla içeriye girmeye çalışmasıyla yaşanan olaylar sırasında Ordu Valisi Seddar Yavuz’a yönelik, “Bu Vali itlik yapmıştır.” şeklindeki skandal sözleri İmamoğlu’na soruldu. “Böyle bir cümle ağzınızdan çıktı mı çıktıysa özür dileyecek misiniz?” sorusuna yanıt veremedi ve kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti.

 

İmamoğlu’ndan itiraf gibi sözler

 

Bir gazetecinin 'Bu vali itlik yapmıştır' ifadelerini sorması üzerine küfür etmediğini söyleyemedi. ''Valinin basitliğini ifade ettim'' cevabıyla adeta hakaret dolu sözlerini itiraf etti. Üstelik duyanları şaşırtacak bir şekilde Ordu Valisinden özür beklediklerini açıkladı.

 

“Vali üzerinden bana tuzak kuruldu”

“Açık söylemek gerekirse Vali bize bir tuzak kurdu. Ben orada Seyit Torun'a rica ediyorum orada. Psikolojim ortada. Her şekliyle yaklaşımım ortada. Ben Valinin basitliğini ifade ettim. Vali bizden kurmuş olduğu tuzaktan dolayı bizden özür dileyebilir. Ben hangi kısımla ilgili özür dileyeceğim bilmiyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.06.2019 00:42
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.