“Kahve çekirdeğinde gizlenmiş mutluluklar”

Damaklarda eşsiz kahve tadını bırakacak, ayrıca kapısından daha ilk adımlarınızı attığınız andan itibaren yoğun kahve kokusunu hissedeceğiniz elit bir mekan arayanlardansanız eğer tercihiniz, Döşemealtı Yemen Kahvesinden yana olmal

“Kahve çekirdeğinde gizlenmiş mutluluklar”

Yenilenen mutfağı, güler yüzlü personeli ile müşterilerine ev sıcaklığında hizmet sunmayı öncelik sıralamasında ilklerde tutan Yemen kahvesi kapılarını çeşitli etkinliklere açmaya devam ederken, bölgede adından söz ettirmeyi de başarıyor.

 

 Cadılar Bayramı Yemen’de kutlanır

 

Sosyal yaşamın bir parçası haline gelen özel gün kutlamalarınızda dostlarınız ve aileniz ile birlikte tercih edebileceğiniz elit mekânlar arasında yer alan Döşemealtı Yemen Kahvesi, geçtiğimiz günlerde Hilal Yılmaz organizatörlüğünde düzenlenen Halloween ( Cadılar Bayramı ) partisinde ICCA Uluslararası Çocuk Kreşi öğrencilerine kapılarını açtı. 4-5-6 yaş grubunda eğitim gören çocuklar ve aileleri ile birlikte yaklaşık 200 kişilik grubu 2 gün boyunca ağırlayan Döşemealtı Yemen kahvesinde arkadaşları ile bir arada olan, çeşitli oyun ve etkinlikler ile gün boyu eğlenerek unutulmaz anılar biriktiren çocukların mutlulukları adeta yüzlerine yansıdı.

LAL Organizasyon sahibi Hilal yılmaz tarafından organize edilen ve 2 gün süren etkinlikte çeşitli kostümleri, boyanmış yüzleri ile minikler arkadaşları ve aileleri ile doyasıya vakit geçirdi. Cadılar Bayramı Partisine katılım gösteren ICCA Uluslararası Çocuk Kreşi 4-5-6- yaş öğrenci ve velileri “kahve çekirdeğinde gizlenmiş mutlulukları” keşfettikleri saatler geçirdi.  

 

Yılmaz; “Bizi tercih etmeniz için o kadar çok sebebiniz var!”

 

“Küçük bir kahve çekirdeğinde gizlenmiş mutluluklar ve o mutlulukları keşfetme sanatı bizim işimiz” diyerek bizlere Yemen Kahvesi kalitesini anlatan Döşemealtı yemen Kahvesi işletme sahibi Yasin Yılmaz, “Yemen kahvelerinde Yemen’in dışında farklı ülkelerin çekirdekleri ile harmanlanan Türk kahveleri, çeşitli lezzetlerdeki dünya kahvelerinin yanı sıra birçok soğuk ve sıcak içeceklerde zengin menümüzde yer almaktadır. Ayrıca 7 kişilik personelimiz ile önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet olarak her sabah kapılarımızı açıyoruz. Bizi tercih etmeniz için o kadar çok sebebiniz varki, bu kapının ardında mesela; yenilenen mutfağımız ve kahvenin yanında eşsiz tatlı lezzetler ile kendinize gün içinde bir ödül verebilirsiniz. Ya da dostlarınız ile birlikte öğlen ve akşam yemeklerinde ilk tercihleriniz arasına Yemen Kahvesi mutfağını ekleyebilirsiniz. Sohbetlerinizi eşsiz aromaları ile nargile ve her zaman taze çay eşliğinde yapabilirsiniz” diyerek, özel kutlama ve organizasyonlar için bölgede sıklıkla tercih edilen mekanlar arasında yer aldıklarının altını çizdi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.11.2019 13:48
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.