Müftüler ve basın mensupları

Giresun Müftülüğünce ilçe müftüleri ve basın mensuplarına iftar verildi.

Müftüler ve basın mensupları

Giresun İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Başkanı Muhittin Oral, misafirlerini iyilik sofrasında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Müftüsü Muhittin Oral, Diyanet İşleri Başkanlığınca “Ramazan ve İnfak” teması ve “İnfak Kalpleri Birleştirir” sloganıyla müminleri maddi ve manevi anlamda infakta bulunmaya davet ettiklerini, Türkiye Diyanet Vakfı’nca “Kardeşlerini Unutma! Beklenen Sensin” çağrısıyla sınırları aşan bir iyilik davetine çağrıda bulunduklarını ifade ederek mali ibadetlerin yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

Müftü Emen İrşat Programlari İçin Giresun’da

Giresun’da ve Bulancak’ta irşat programları gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığı Müftüsü Selami Emen iftar programına katıldı.

Giresunlu olan Müftü Selami Emen, memleketinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle bir kardeşlik sofrasında biraraya geldiğimiz için Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bu sofrada Allah’ın bize verdiği nimetleri paylaştık. Hepinizin Ramazan ayını ve bayramını şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

İftar Programına İl Müftü Yardımcıları İbrahim Memiş, Yusuf Genç ve Murat Mutlu, ilçe müftüleri, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Bilal Canan, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, gazeteciler ve din görevlileri katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.05.2019 15:35
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.