AFYONKARAHİSAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

AFYONKARAHİSAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

AFYONKARAHİSAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak Sandıklı ilçemize gerçekleştirdikleri özel bir ziyaret kapsamında Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak Başkan Dr. Mustafa Çöl’e ilçemizde gerçekleştirdikleri orman yönetimi ve koruma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Heyet orman alanlarının sürdürülebilir bir şekilde yönetilmesi ve çevresel bilincin arttırılması konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yaptılar.

Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak, Başkan Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, nazik misafirperverliği için hediye takdim ettiler. Başkan Dr. Mustafa Çöl, misafirlerine teşekkür ederek, gelecekteki iş birliği ve projeler için olumlu bir ortamın oluşturulmasına vurgu yaptılar.

Bu ziyaret, yerel yönetim ve orman işletme birimleri arasındaki iş birliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak kaydedilirken, kamuoyu da yapılan çalışmalar ve ziyaret hakkında bilgilendirilmiş oldu.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 14.12.2023 13:04
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.