Antalya’nın kalbi Muratpaşa’da

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın kalbi Muratpaşa ilçesinin her köşesini karış karış gezdi.

Antalya’nın kalbi Muratpaşa’da

MURATPAŞA- Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Muratpaşa İlçe sakinleriyle kucaklaştı. Günün ilk ziyaretini AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Tütüncü, ilçenin Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi. Tütüncü, “Kalbimizdeki gönlümüzdeki Muratpaşa’yı, kalbimizdeki gönlümüzdeki Antalya’yı hemşehrilerimize anlatacağız. Ve hemşehrilerimizden destek isteyeceğiz. 31 Mart akşamı yepyeni  bir dönemin kapılarını açacağız. Bu dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Antalya’nın tam kalbinde Muratpaşa var. Antalya’nın tam kalbinde sevgi var, saygı var. Antalya’yı aydınlık yarınlara taşıyacak muhteşem bir kadro var. O kadroda Muratpaşa teşkilatımız. Muratpaşa da, sevgili hemşehrilerimizin bizlerden beklediği çok şeyler var. İnşallah o beklentilerin hepsini gerçekleştirmek için hemşehrilerimizden yetki isteyeceğiz. O yetkiyle Antalya’yı aydınlık bir geleceğe taşıyacağız. Nasıl ki Kepez’de başardıysak, Antalya’da başaracağız, Muratpaşa’da da başaracağız. Muratpaşa’da milletine ve memleketine daha çok hizmet edecek, yenilikler peşinde koşacak bir adayımız var. Özdemir Manavoğlu var. “ dedi. 

Çok Büyük Başarılara İmza Atacağız 

Cumhur İttifakı’nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu da, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Muratpaşa bizim için çok değerli. Çalışmak için geliyoruz, hizmet için geliyoruz.” diye konuştu. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker de, hem Muratpaşa’da, hem de büyükşehirde çok büyük başarılara imza atacağız.” dedi. Muratpaşa’daki buluşmaya AK Parti’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak’ta katıldı. Tütüncü, Muratpaşa ziyaretleri sırasında  taksi durak başkanlarıyla da bir araya geldi. Akdeniz Taksi Durağı’ndaki buluşmada Tütüncü, taksici esnafının istek ve taleplerini dinledi.  Memurevleri mahallesinde Çakırlar Çiçekçiliğin açılışını katılan Tütüncü, Güllük Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Cadde esnafını tek tek gezen Tütüncü, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. 

Muratpaşa Buluşmasına Katıldı 

Ziyaretlerini gün boyu sürdüren Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Büyük Muratpaşa Buluşmasına katıldı. Cam Piramit’teki buluşmada konuşan Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 55. Yılını kutladı. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Türk siyasetine kazandıran Başbuğ merhum Alparslan Türkeş’i, kurucuları ve ülkücü şehitleri de rahmetle andı.  “Bilgimizle, tecrübemizle, şehirlerimizin ortak aklıyla ortaya koyduğumuz projelerle, çalışmalarla şehrimizi geleceğe taşımak için elimizden gelen bütün gayreti bir memleket hizmeti bilinciyle yerine getirmeye gayret edeceğiz” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü, “Cumhur İttifakı olarak Antalya’mıza mahalli idareler seçimlerinde 31 Mart’ta bambaşka bir zafer yaşatacağız. Antalya’mızı yarınlara hep birlikte çok daha güçlü taşıyacağız. Sadece Antalya’mız değil, Antalya’mızın 19 ilçesini altın çağına taşıyacağız. Belediyecilik  hizmetleri Cumhur İttifakının en önemli vatan ve millet hizmetlerinden biri olmuştur. Güçlerimizi birleştirerek, Türkiye’mizin yarınlarını inşa etme yolunda şehirleri ihya etme adına önümüzdeki seçimleri bir fırsat olarak değerlendireceğiz. Muratpaşa seçimlerine yönelik bir iddiamızı ortaya koyuyoruz. Belediye başkan adayımız, Cumhur İttifakının adayı, hepimizin desteklediği Özdemir Manavoğlu kardeşimizde, Muratpaşa’da tarihi bir başarıyı Allah’ın izniyle elde edecek. Bu başarı hepimizin olacak. Antalya’yı altın çağına hep berber taşıyacağız.” dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: Antalya’ kalbi Muratpaşa’
Tarih: 25.02.2024 14:39
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.