Başkan Böcek “Sevda Türküleri” konserini izledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugüne kadar çok sayıda başarılı konsere imza atan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcra Heyeti'nin Sevda Türküleri Konserini izledi.

Başkan Böcek “Sevda Türküleri” konserini izledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcra Heyeti, Atatürk Kültür Merkezi’nde “Sevda Türküleri Konseri” ile müzikseverlerle buluştu. 

Konser, Şef Tuğça Uşaklı yönetiminde sahneye çıkan Ritim Grubunun performansı ile başladı. Daha sonra şef Yiğit Aktı yönetimindeki İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM İcra Heyeti sahne aldı. Gece boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren icra heyetine konseri izleyenler de eşlik etti. Konuk Sanatçı Özlem Özdemir de sesiyle ve seslendirdiği türkülerle konsere renk kattı. 

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Yoğun programına konservatuvarın konseriyle kısa bir ara veren Başkan Muhittin Böcek 

Şef Yiğit Aktı, Şef Yardımcısı Veli Pepe, 50 yıllık korist 81 yaşındaki Adem Ölçer

Çalgı Grubu Şefi Oğuz Paksoy, Ritm Grubu Şefi Tuğça Uşaklı ve Konuk Sanatçı Özlem Özdemir’e çiçek ve plaket takdim etti. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın birçok başarılı çalışmaya imza attığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Sanata ve sanatçıya değer veren anlayışımızla konservatuvarımızı da elimizden geldiğince desteklemeye gayret gösterdik. Konservatuvarımıza gönül veren, emek veren sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu gece burada olmaktan son derece memnuniyet duydum. 5 yıl süre içerisinde her şeye rağmen çok da güzel şeyler de yaptık sizlerle beraber. Bundan sonra yine sizlerle beraber azimle gururla bir 5 yıl daha nasip olursa daha aydınlık, daha özgürce yaşayacağımız daha güzel günlerde buluşacağız” dedi.


Tarih: 25.02.2024 16:05
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.