BELEDİYE PERSONELLERİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BELEDİYE PERSONELLERİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BELEDİYE PERSONELLERİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Sandıklı Belediyemizde çalışan personellerimiz, her yıl olduğu gibi bu yılda, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün doğum gününü özel bir etkinlikle kutladılar.

Bugün gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün makam odasına gelen belediye personellerimiz, çalıştıkları ilgili müdürlükler olarak ayrı ayrı hazırladıkları doğum günü sürprizi ile Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün yeni yaşını kutladılar.

Belediye çalışanlarımız Başkan Dr. Mustafa Çöl’e sıcak ve samimi dileklerini ileterek, mutlu bir yaş geçirmesi temennisinde bulundular. Bu özel gün vesilesiyle bir araya gelen belediye personeli, hep birlikte güzel vakit geçirme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, doğum günü sürprizi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve birlikte nice mutlu yıllarda hep birlikte olmayı diledi.

 


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 22.03.2024 11:51
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Perşembe 26.6 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.