"Birlik Beraberliğin Partisi: Ak Parti"

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, Türkiye yüzyılı için, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

"BİRLİK BERABERLİĞİN PARTİSİ: AK PARTİ"

 

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, Türkiye yüzyılı için, seçim ziyaretlerine devam ediyor. 

 

Çarşı, pazar, kahvehane durmaksızın vatandaş ile bir araya gelen AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, vatandaşlardan gelen olumlu tepkilere çok memnun olduğunu söyledi. 

 

Hatipler, AK Parti'nin ve AK partili olmanın en önemli yanının güven duygusuna olan aidiyet olduğunu belirterek, "Kısa sürede bir çok vatandaşımızla bir araya geldik. Öyle samimi duygularla sohbet ettik ki, onlar isteklerini anlattı. Hepsini tek tek not aldık. Verdiğimiz hiçbir söz havada kalmayacak. Sıktığınız hiç bir el bize güvendiği için pişman olmayacak" dedi. 

 

"AK PARTİ'DE BİRLİK BERABERLİK VAR KÜSLÜK DARGINLIK YOK"

Hatipler, AK Parti'nin her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade ederek, "Aday adayı olduğum günden bu yana durmaksızın çalışıyorum. Tabi adaylığım kesinleştikten sonra İl teşkilatımız, İlçe teşkilatlarımız, milletvekili aday arkadaşlarım ve en önemlisi aday adayı olup 4 kişi arasında olmayan partililerimizle el ele bir çalışma yapıyoruz. Yorulmak bir yere, enerjimiz her gün artıyor. Çünkü Ak Parti her zaman birliğin beraberliğin partisi oldu. Hiç bir zaman küskünlerin, dargınların, kırgınların partisi olmadı. Bu aslında ülke yönetim şeklimizi de yansıtıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği gibi her zaman konuşmak yerine üreten olacağız. Ve yapamaz dedikleri ne varsa Ak Parti olarak yine biz yapacağız. Dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu bir kez daha tüm Türkiye'ye kanıtladı. Artık gazımızı üreten bir ülkeyiz. Ve bunu yine Ak parti, halk adamı halkın adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptı" dedi.


Anahtar Kelimeler: "birlik beraberliğin partisi: ak parti"
Tarih: 24.04.2023 09:47
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.