Erol: Akgün, 30 Yıldır Proje Açıklıyor..!

Erol, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programında ağırladı. Erol’un hedefinde, CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Hasan Akgün vardı.

Erol: Akgün, 30 Yıldır Proje Açıklıyor..!

Erol: Akgün, 30 Yıldır Proje Açıklıyor..! 

 

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programında ağırladı. Erol’un hedefinde, CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Hasan Akgün vardı. 

 

Kaya Ramada Otelin davet salonunda düzenlenen programa Bakan Yerlikaya’nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, dernek temsilcileri katıldı. Programda Kuran’ı Kerim Tilaveti okunmasının ardından iftar yapıldı. Programda konuşan Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, rakibi Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP adayı Hasan Akgün’e projeleri üzerinden yüklendi. Akgün’ün vaatlerine değinen Erol, Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçedeki kamu binaları konusunda adım atmamasını da eleştirdi. 

 

 

“UFKU VE VİZYONU YETMİYOR” 

Akgün’ün açıkladığı Büyükçekmece Göl Havzası Yürüyüş Yolu projesine değinen Erol, “2004 yılında bizim yaptığımız emsalsiz projeleri bugün benzersiz diye anlatıyorlar. Büyükçekmece Gölü park ve yürüyüş yolu projesini biz 2004 yılında yapmıştık. Kusura bakmasınlar bizim 20 sene önce yaptığımız projelere şu anda onların ufku ve vizyonu yetişemiyor. Tarımsa biz yaparız, turizm ise biz yaparız, sanayi ise biz yaparız. Bunları kimle yaparız, Murat Kurum bakanımız ile birlikte yaparız” diye konuştu. 

 

“ÖNCE KENDİSİ DÜŞÜNECEK”

Bakanların ziyaretlerine gelen eleştirilere de yanıt veren Erol, “Bugün bakanlarımızın gelmesinden rahatsızlar. Sizlerin yapmadığı hizmetleri yapmak için bakanlarımızda gelir, milletvekillerimizde gelir, cumhurbaşkanımızda gelir. Önce şapkalarını önüne koyup kendileri düşünecekler. 24 mahallemiz var, bu 24 mahallemizin sadece 3 tanesinde kapalı pazar alanımız var. Onlarında 2 tanesi belde belediyeler döneminde yapıldı. Vatandaşımız karda, yağmurda alışverişini yapmaya çalışıyor. Biz göreve geldiğimizde kapalı otoparkı olan pazar yerini yapacağız. Bu lüks değil, ihtiyaçtır” şeklinde konuştu. 

 

“30 SENEDİR PROJE AÇIKLIYOR”

Hasan Akgün’a kamu binaları üzerinden de yüklenen Erol, “Büyükçekmece’de kamu kurumlarının bir kısmı kirada, adalet sarayımız üç parça halinde. Tabi bunları yapmak bakanlıkların işi ama sen arsayı vereceksin ki bakanlık yapsın. Arsayı vermiyorsun sonra kamu kurumları ilçenin dışına çıkıyor. Çıkar tabi, İSKİ bugün Büyükçekmece’de yok. Bütün bu eksiklere, yapılmayan işlere rağmen 30 senedir proje açıklıyor. Daha açıklamayın artık” ifadelerini kullandı. 

 

“EROL, HALKLA KUCAKLAŞAN BİRİSİ” 

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un, ilçe için doğru bir isim olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Belediye başkanlığı şehrin gelişmesi, güzelleşmesi hemşehrilerin tüm ortak ihtiyaçlarının emanet edildiği emin kişi demektir. Sizin içinizden burayı bilen yukarıya çıktıktan sonra sizi tanımayacak olan değil, kibir yapacak olan da değil, makam verildiği zaman daha tevazu, indiği zamanda çıktığı zamanda aynı duruşta olan birisi. Takım oyunu oynayacak. Teşhisi doğru yapıp tedavisini doğru yapacak. Yaptığı zaman ben ben demeyecek. Biz yaptık diyecek. İyi ki varsınız diyecek. Muhtarlarımıza STK’larımıza hangi vilayetten buraya geldi ve artık Büyükçekmece nüfusuna kayıtlıysa ister 50 yıl önce, ister dün sabah sen benim hemşerimsin sen benim kardeşimsin kucaklaşmasını yapacak. Bizim kardeşimiz Recep Erol tam da böyle birisi” diye konuştu.

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 29.03.2024 19:18
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.