İstanbul'da rıhtımda 'çocuk' yogası

İstanbul'da rıhtımda 'çocuk' yogası

İstanbul

Galataport İstanbul, öncü yoga stüdyosu Cihangir Yoga ile hayata geçirdiği “Rıhtımda Yoga” serisini sömestirde “Ebeveyn & Çocuk Yogası”na uyarlamaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” adlı kolektif aktivite serisini 2 Şubat Pazar günü Paket Postanesi’nde gerçekleştirecek.

2 Şubat Pazar 08:00-09:00 saatleri arasındaki etkinliğe, 5-13 yaş aralığındaki çocuklar ebeveynleriyle katılabilecek.

Yoga eğitmeni Meltem Fakabasmaz’ın liderliğinde planlanan seansta, kişilere bütünsel bir rahatlama deneyimi sunmanın yanı sıra çocuklar ile ebeveynler arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi de hedeflendi.

Anahtar Kelimeler: istanbul'da rıhtımda 'çocuk' yogası
Tarih: 29.01.2025 09:48 Güncelleme: 29.01.2025 09:48

YAZARLAR

  • Cuma 35.4 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 35.8 ° / 23.8 ° Güneşli
  • Pazar 36.5 ° / 24.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.