Potanın Tarzanları Coştu, Coşturdu

Potanın Tarzanları Coştu, Coşturdu

Potanın Tarzanları Coştu, Coşturdu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Türk Telekom’u baştan sona üstün oynadığı maçta 81-67’lik skorla farklı mağlup etti. Ryan Luther hem hücumda hem de savunmada ortaya koyduğu etkili oyunla maçın öne çıkan oyuncusu olurken Pako Cruz ve Emanuel Terry de skora önemli katkı verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de mücadeleyi tribünde takip etti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10’uncu hafta maçında Türk Telekom ile Muradiye Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz da takip etti.
Tarzanlar, çok rahat, çok profesyonel
Maça savunmada ve hücumda istekli başlayan yeşil-beyazlı takım, ilk 5 dakikayı 9-8, ilk periyodu da 23-18 önde kapattı. İkinci periyot uzun süre rakibine sayı şansı tanımayan Potanın Tarzanları, skoru 36-20’ye getirdi. İlk yarı 43-33’lük skorla temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta da iyi oyununu sürdüren Manisa BBSK, taraftarlarının desteğiyle final periyoduna 68-53 önde girdi. Çok iyi savunma yapan yeşil-beyazlı takım, mücadeleden 81-67’lik skorla galip ayrıldı.
Ribauntlarda ezici üstünlük
Çok iyi savunma yapan ve rakibine kolay atış şansı tanımayan Tarzanlar, ribauntlarda 40-25 üstünlük sağladı. Topu çok iyi paylaşan Tarzanlar, 21 de asist yaparken 2 sayılık atışlarda yüzde 63.4 gibi iyi bir oran yakaladı.
Skor dağılımı
Emanuel Terry 20 sayı, 10 ribaunt ile bir double-double daha yaptı. Günün belki de en etkili ismi olan Ryan Luther da 19 sayı, 12 ribaunt ile double-double yaparken 3 de top çaldı. Pako Cruz 18 sayı, James Anderson 12 sayı, 5 ribaunt, 4 asist, Trevon Duval 7 sayı, 6 asist, Dorukhan Engindeniz 3 sayı, Ege Arar da 2 sayı ile oynadı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: potanın tarzanları coştu coşturdu
Tarih: 02.12.2023 19:08
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.