Tarih: 29.08.2018 17:39

Project: Aloft Star – Bir Yıldız Aranıyor

Facebook Twitter Linked-in

13 Ağustos 2018 Pazartesi günü başlayan “Project: Aloft Star Europe 2018” yarışması, UMG&B ile Marriott International’ın türünün ilk örneği olan ve çıkış yapan yetenekleri geliştirmeye de odaklanan küresel işbirliğinin bir parçasını oluşturuyor. Yüksek hedefleri olan sanatçılar, değerlendirilmek üzere orijinal bir şarkı göndermeye davet ediliyor. Müzisyenler, aşağıdakileri içeren bir ödülü kazanma şansı için yarışmaya katılabiliyor:

 

 

Duşların Süper Starları için Ses Kayıt Kabinleri

 

Normalde ses yeteneklerini duşta şarkı söylemekle sınırlı tutmayı tercih eden misafirler için Project: Aloft Star 2018 süresince Avrupa'daki seçili otellerdeki özel odalara yerleştirilmiş en ileri teknoloji ürünü ses kayıt kabinlerine girme şansı sunulacak. Kabinler, duşta şarkı söyleme deneyimini taklit ederek odanın akustiğinden tam anlamıyla yararlanırken şarkı söylemek, kaydetmek, dinlemek ya da paylaşmak için kullanılabilecek su geçirmez stüdyo ekipmanları ile tam donatılmış olarak geliyor. Londra, Brüksel, Münih ve Kiev'deki Aloft otellerinde kalan misafirler, Project: Aloft Star 2018 yarışmasına denk gelen tarihlerdeki konaklamalarında bu özel “duş stüdyolarına” erişebilecekler.

 

 

Project: Aloft Star Avrupa 2018 Yarışması ile ilgili detaylı bilgi

 

Dört bölgedeki yarışmalar ve katılım hakkında detaylı bilgi için lütfen alofthotels.comsitesini ziyaret edin.

 

Katılım Şartları

 

Aloft – Müzikseverlerin ve Müzisyenlerin Oteli

Dünyanın her yanındaki tüm Aloft otellerindeki W XYZ® barlarında markanın Live At Aloft Hotels müzik programının bir parçası olarak geleceğin yerel yetenekleriyle canlı müzik akşamları düzenleniyor.

Aloft Hotels, hareketli müzik destinasyonlarında turneye çıkan müzisyenleri özel sanatçı indirimleriyle ağırlıyor ve W XYZ® Bar'ı ücretsiz bir performans alanı olarak kullanma fırsatı veriyor. Ayrıca konser sonrası gece geç saatlerde yemek yenebilecek yerlerden yakındaki uygun fiyatlı kayıt stüdyolarına ve nereden gitar teli satın alınabileceğine kadar her türlü bilgiyi içeren bir müzisyen rehberi sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —