ZAVLAK AİLESİN`DEN CHP`YE TAM DESTEK

CHP Alanya İlçe Başkanlığın'dan basın açıklaması düzenlendi, Düzenlenen programda İlçe başkanı Coşkun KARADAĞ'ın Antalya'da olmasından dolayı açılış konuşmasını Haydar Uyar yaptı.

ZAVLAK AİLESİN`DEN CHP`YE TAM DESTEK


Haydar UYAR yaklaşan seçimler için hazırlıklarımızı tüm hızla sürdürüyoruz, doğru zamanda doğru adımlar atarak bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına çalışacağız partimize bugün yeni üye olan gençlerimiz var kendilerine teşekkür ederiz diyerek sözü Milletvekili Aday Adayı Ömer ZAVLAK'a bıraktı.

ZAVLAK ailesinden'de yoğun üye katılımı gözlerden kaçmadı.

Ömer ZAVLAK açıklamaların'da ise Aday Adaylığı başvurusunun son günü gelen bir telefon ile aday adayı olmaya karar verdim,  Seçileyim yada Seçilmeyim amacım Partimize olan inancımla, her zaman olduğu gibi bugün'de partimize sahip çıkarak, elimden gelen desteği vermek hep birlikte güzel bir Türkiye için gayret etmek, hedefimiz Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLUNU Çankaya köşküne taşımak, haklının hakkını savunmak, Atatürk düşmanlarına haddini bildirmek, Rahmetli Sinan ATEŞ ve onun gibi birçok Vatan sevdalısı yiğitlerimizi katledenleri yargıya teslim etmek, artan fiyatlara dur demek, Mevcut iktidar herşeye zam yapıyor ama indirdiği tek birşey var Cuma namazı iki rekata indirdi. Bunlara engel olacağız. Gençlerimiz ve Kadınlarımız ön planda olacak, Coşkun KARADAĞ ve değerli Partimizin yönetimin'den
beklediğim'den çok daha fazla destek gördüm. 28.Dönem Milletvekili aday adaylığımı bu sayede açıklamış bulunuyorum, desteklerini esirgemeyen tüm iş arkadaşlarıma, hemşerilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Dedi


Anahtar Kelimeler: zavlak ailesin`den chp`ye tam destek
Tarih: 02.04.2023 17:44
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.